Català  |  Castellano  |  Italiano  |  English

Història

 

El 18 de juny de 1909 es forma a Tortosa, Tarragona, una comunitat entre un metge i un farmacèutic, i aquesta unió es convertiria en l’embrió de l' actual BAMA-GEVE, un laboratori farmacèutic familiar que des de 2003 és filial de la multinacional italiana ALFA WASSERMANN.

Malgrat els canvis soferts al llarg de la seva extensa història, BAMA-GEVE manté dins el seu caràcter alguns trets comuns: l’entorn familar, la vocació innovadora i el seu major actiu, la il.lusió i la tenacitat que dia a dia aporta el seu equip humà.

 

La seva història permet recórrer 100 anys, des de començaments del segle XX amb les Tosiletas, pastilles per la tos, i Linitul, apòsits greixats per petites ferides i cremades, fins a la nostra actualitat, la Línia Mepentol, líder en la prevenció i el tractament de les úlceres per pressió d’estadi I i II, i Spiraxin, rifaximina en la seva forma polimorfa α, antibiòtic oral no absorbible per malalties intestinals d’etiologia bacteriana. Spiraxin és un producte d’investigació i desenvolupament de ALFA WASSERMANN.


Aterina, Sulodexida, també d'investigació i desenvolupament propi, rellançat el 2012 i únic principi actiu en el mercat espanyol per al tractament de la insuficiència venosa crònica.

 


El 2015, es crea ALFASIGMA, fusió entre dos dels grups farmacèutics italians més importants i amb una forta presència internacional, ALFA WASSERMANN i SIGMA TAU.

Notícies

Un medicament tortosí a les trinxeres.

+ info

Un medicament tortosí a les trinxeres.

+ info


Congressos