Català  |  Castellano  |  Italiano  |  English

Història

 

El 18 de juny de 1909 es forma a Tortosa, Tarragona, una comunitat entre un metge i un farmacèutic, i aquesta unió es convertiria en l’embrió de l' actual BAMA-GEVE, un laboratori farmacèutic familiar que des de 2003 és filial de la multinacional italiana ALFA WASSERMANN.

Malgrat els canvis soferts al llarg de la seva extensa història, BAMA-GEVE manté dins el seu caràcter alguns trets comuns: l’entorn familar, la vocació innovadora i el seu major actiu, la il.lusió i la tenacitat que dia a dia aporta el seu equip humà.

 

La seva història permet recórrer 100 anys, des de començaments del segle XX amb les Tosiletas, pastilles per la tos, i Linitul, apòsits greixats per petites ferides i cremades, fins a la nostra actualitat, la Línia Mepentol, líder en la prevenció i el tractament de les úlceres cutànies d’estadi I, i Spiraxin, rifaximina en la seva forma polimorfa α, antibiòtic oral no absorbible per malalties intestinals d’etiologia bacteriana. Spiraxin és un producte d’investigació i desenvolupament de la nostre casa mare, ALFA WASSERMANN.

 

BAMA-GEVE, des de 1909, un laboratori farmacèutic amb vocació innovadora l’objectiu del qual continua sent oferir solucions originals dins el sector sanitari.


Notícies

CELGANOL, la Finasterida 1mg de BAMA-GEVE ahora también en 98 comprimidos

+ info

La AEMPS aprueba ATERINA para la Insuficiencia Venosa Crónica. SULODEXIDA es el único principio activo aprobado para este tratamiento

+ info


Congressos